NATURA Organické hnojivo na čučoriedky a brusnice
Kód: 896/1-5Súvisiaci tovar
Podrobný popis
NATURA Organické hnojivo na čučoriedky a brusnice
ZLOŽENIE:
- sladové klíčky, perová múčka, melasa a melasové výpalky, min. N-P-K (3,5-0,5-3,5)
 
Výhody použitia - NATURA Organické hnojivo pre čučoriedky a brusnice:
- sladové klíčky sú zdrojom fytohormónov, ktoré podporujú rast koreňového systému
 - uvoľňovanie živín je rovnomerné počas celého vegetačného obdobia
 - hnojivo zvyšuje sorpčnú kapacitu a biologickú aktivitu pôdy, a tým zlepšuje pôdnu štruktúru
 - neobsahuje klíčivé semená burín
 
Rozsah a spôsob použitia - NATURA Organické hnojivo pre čučoriedky a brusnice:
- používa sa na základné hnojenie pred výsadbou, prípadne na prihnojenie počas vegetácie
 - pred výsadbou rastlín ho rovnomerne rozhoďte na plochu a zapracujte do pôdy ručne zarýľovaním či strojovo zaoraním
 - pri prihnojovaní ho zapracujte do pôdy len plytko
 - hnojivo nesmie prísť do styku s požívateľnými časťami rastliny
 - je vhodné pre všetky druhy čučoriedok a brusníc
 
Dávkovanie - NATURA Organické hnojivo pre čučoriedky a brusnice:
- na základe hnojenia odporúčame použiť cca 1-3 kg na 10 m2
 - prihnojujeme cca 1x mesačne v dávke 0,1 – 1 kg na 10 m2
 - dávku volíme podľa zásoby živín v pôde a druhov rastlín a ich nárokoch na živiny
 - maximálna aplikačná dávka je 2 kg sušiny / m2 v priebehu 3 rokov
 - dávky sú orientačné, pri konkrétnom stanovení dávky vychádzajte z pôdnej zásoby živín a aktuálnej potreby rastlín
 
Chemické a fyzikálne vlastnosti
- vlhkosť max. 15%
 - spálitelné látky v sušine min. 50%
 - celkový dusík min. 3.5%
 - celkový fosfor min. 0.5%
 - celkový draslík 3.5%
 - hodnota pH 5,0-7-0
 - pomer C:N max. 30
 - obsah častíc pod 1.0 mm max. 3.0%
 
Balenie:
- 1.5kg
 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Biologické hnojivá | 
|---|---|
| Záruka: | 5 rokov | 
| EAN: | 8592542008535 | 
| Hnojivo: | do pôdy, na brusnice , na čučoriedky | 
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                    Pridať hodnotenie
                
                    Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
