ROKOSAN -Jahody a drobné ovocie

Kód: 381/1-0
€4,80 / ks €4 bez DPH
Skladom
Variant

ROKOSAN - Jahody a drobné ovocie

  • Prispieva k bohatosti a farebnosti kvetov
  • Zvyšuje úrodnosť a zosilňuje biologickú činnosť pôdy
  • Svojím zložením plne vyhovuje nárokom na živiny, ktoré záhradné jahody, ríbezle, egreš, maliny, vinič a ostatné drobné ovocné plody potrebujú

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie:

  • Rohovina
  • Obsahuje 8% N, 8% P2O5, 10% K2O, 3% MgO + stopové prvky
  • Obsah rizikových látok neprekračuje limity platné pre SR podľa STN 654 804

 

 Použitie:

  • Drobné ovocie - jahody, ríbezle, egreše, maliny, černice, tayberry, josty, zemolez, kiwi, vinič

 

Výhody použitia:

  • Biominerálne hnojivo, ktorého zložkou je keratín, má veľmi veľa výhod
  • Výborné výsledky pri použití tohto hnojiva sú dané práve pomalým uvoľňovaním dusíka, ktorý obsahuje keratínová zložka
  • Aj ostatné živiny svojou formou prispievajú k získavaniu zdravotne nezávadných plodín
  • Stopové prvky spĺňajú nároky drobných ovocných plodín a neznečisťujú pôdne prostredie
  • Pri použití hnojiva dochádza nielen k harmonickému príjmu živín, ale aj k zvyšovaniu biologickej činnosti pôdy, to znamená k zamedzeniu tzv. luxusného konzumu živín a k ochrane životného prostredia pred hromadením dusičnanov a ťažkých kovov

 

Aplikácia:

  • Jarné hnojenie prevádzame od začiatku marca do začiatku apríla, prípadne podľa potreby rastlín a vlastnosti pôd počas vegetácie

 

Dávkovanie:

  • Na 1 m2 použijeme do medziriadkov 50-80 g hnojiva a motykou alebo hrabľami ho zahrnieme do pôdy
  • Za sucha je nutné poliať, aby došlo k biologickej aktivácii
  • Jesenné hnojenie pred výsadbou použijeme 50-80 g/m2
  • Na prihnojenie sadeníc z minulej výsadby stačí 25-40g/m2

Dodatočné parametre

Kategória: Pôdne hnojivo
Záruka: 3 roky
Použitie: Jahody a drobné ovocia
Povolené: V Ekologickom poľnohospodástve
Typ produktu: Hnojivo do pôdy
Účinná zložka: Rohovina - kertín

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: