SONETT - Žlčové tuhé mydlo na škvrny
Kód: 686/100Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie:
- Mydlo z palmového oleja*> 30%, mydlo z kokosového tuku 15-30%
- Hovädzia žlč 1-5%, chlorofyl <1%, soľ <1%, tiosíran sodný <1%
*organicky pestované / BIO
Pôvod a vlastnosti jednotlivých zložiek:
- Mydlo je účinnou umývacou látkou a získava sa jednoducho varením tukov s alkalickým roztokom
- Kokosový olej ako mydlový základ má preto zvlášť dobrý čistiaci účinok, a to dokonca aj v tvrdej vode
- Mydlo vyrobené z palmového oleja prispieva k požadovanej pevnosti a odolnosti
- Kombinované dve mydlá, tak tvoria optimálny základ pre úplné rozvinutie schopnosti odstraňovať škvrny
Biologická odbúrateľnosť:
- Hovädzí lúh je čisto prírodný produkt
- Počas krátkej doby je úplne odbúraný a vrátený do prírodného kolobehu
- Mydlo vyrobené z rastlinných olejov má jedinečnú vlastnosť, že ihneď po použití chemicky reaguje s vodnými kameňmi, ktoré sú vždy prítomné v odpadovej vode, čím sa vytvára vápenaté mydlo
- Výsledkom je, že povrchovo aktívny účinok nepriaznivý pre vodné organizmy sa neutralizuje už v priebehu niekoľkých hodín (primárna degradácia)
- Následne sa vápenaté mydlo mikroorganizmami 100% rozkladá na oxid uhličitý a vodu (sekundárna degradácia)
- Napriek skutočnosti, že počas výroby cukrových povrchovo aktívnych látok a sulfátu kokosového oleja, alkoholu sú zložky extrahované z rastlinných surovín, tak škrob, cukor a tuk, zostávajú vo svojej prirodzenej molekulárnej štruktúre úplne nedotknuté
- Z tohto dôvodu je pre mikroorganizmy relatívne ľahké 100% rozkladať tieto povrchovo aktívne látky
- Mydlá a cukrové povrchovo aktívne látky sú klasifikované ako ľahko biologicky odbúrateľné podľa usmernení OECD
Dávkovanie:
- Namočte mydlo a potrite nim zaschnutú škvrnu (špinavé miesto)
- Nechajte chvíľu pôsobiť a zmyte (preperte)
- Najprv vyskúšajte na malej časti tkaniny
Balenie:
- Skladací box: > 80% recyklovateľný materiál
- Tlačiarenská farba: potravinárska
- Vonkajší kartón: 100% recyklovaný materiál
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.